Header Ads

relax tone

Kısmetse Olur 6 Kasım Cuma Neler Oldu?

KISMETSE OLUR 6 KASIM 24.BÖLÜM

Kanal D ekranlarında evlendirme programlarına bir alternatif olarak  hafta içi her gün yayınlanan ve ilgi ile takip edilen Kısmetse Olur 6 Kasım Cuma günü 24.bölümü ile ekrana gelecek.  Kısmetse Olur'un 5 Kasım 2016 çarşamba günü yayınlanan bölümünde Erdemin ve Mesilin aile bireyleri yarışmaya konuk olmuşlardı. Şu sıralar bir flört aşamasında olan Melis ve Erdem ilişkisi hakkında görüşmeler yaşandı. Günün olayı ise Melisn teyzesinin damat adayı olarak Erdemi değil Serhanı göstermesi olmuştu. Bakalım bugün Kısmetse Olurda neler yaşanacak. Kısmetse olurun bugün yayınlanan bölümünde  Hepsi 6 Kasım Cuma günü yayınlanan yeni bölümde . Bizde her gün tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kimler kırmızı odaya gidecek, hangi damat adayı kimle gürüşme yapmak isteyecek tüm gelişmeler Kısmetse Olur'un yeni bölümünde...İşte 6 Kasım Kısmetse Olur 24.Bölümde yaşananlar...

Kısmetse Olur gelin adaylarının bir çoğu Melisin Serhan'a karşı bir şeyler hissettiği konusunda hem fikir. Özellikle Daniela Melisin Erdeme yazık ettiği ve Serhan yüzünden Erdemi harcadığı yönünde.

Bakalım bu gün kimler koruma altına alınacak. Kim kimi koruma altına almak isteyecek hem damat hemde gelin adayları merak içinde...

Mehtap Melise Sen teyzene ben Serhadan Hoşlanıyorum sen bu konuyu aç mı dedin diye sordu. Meliste öyle bişey olmadığını söyledi. Melis ben zaten Erdemden hoşlanmıyorum ama onun bana verdiği değer hoşuma gidiyor dedi.

Bu Hafta Koruma Altına Kim Alınacak ve 10.000 tl'nin Sahibi Kim Olacak.

HALK OYUYLA KORUMA ALTINA ALINANLAR KİMLER?

                                                                      Emre - Ceyda

 
                                     
Halk oylamasıyla her hafta koruma altına alınan isimler belli oluyor. Halkın koruma altına aldığı isim cumartesi günü yapılacak olan elemede de yazılamayacak. Bu nedenle sms sonuçları yarışmacılar için çok önemli...İşte halk oylamasıyla koruma altına alınan gelin ve damat adayları...

GELİN ADAYLARINDAN KİM KORUMA ALTINA ALINDI?

CEYDA Oldu.

Halk oylamasıyla gelin adaylarından koruma altına alınan ve 10.000 TL'nin sahibi olan isim CEYDA oldu. Ceyda iki oy farkıyla koruma altına alındı.

DAMAT ADAYLARINDAN KİM KORUMA ALTINA ALINDI?

EMRE Oldu.

Halk oylamasıyla koruma altına alınan ve 10.000 Tl'nin sahibi olan isim EMRE oldu. Emre'nin bu ikincı kez koruma altına alınması oldu.

10.000 TL'nin sahibi olan Emre ve Ceyda öğleden sonraki ödülü paylaşmak üzere bir isim belirlemek zorundaydı. Emre Ayça'yı seçti. Ceyda ise Adnan'ı seçti. Adaylar dışarıda güzel vakit geçirme hakkı kazandılar.

Kısmetse Olur evinde koruma altına alınan isimler belli oldu. Şimdi ise tüm adaylar öğleden sonraki süprizi merak etmeye başladı.


- Koruma altına alınan isimler ödül ve süpriz gün için Kısmetse Olur evinden ayrılırken diğer adylarda bir arada kalıp kaynaştılar. Bu saatlerde Erdem Melise dün yaşanan şeylerle ilgili düşüncelerini açıkladı. Meliste Serhana  ben Erdeme göre davranmak zorunda değilim ondan hoşlanmıyorum ve hoşlanmadığım bir insanlada bir yola girmek stemiyorum dedi.

KIRMIZI ODAYA KİMLER GEÇTİ

Sizin yarışmadaki favoriniz kim hangi adayı beğeniyor ve destekliyorsunuz. Yorum ve görüşlerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

6 kasım kısmetse olur, 24.bölüm kısmetse olur, kısmetse olur bugün neler oldu, kısmetse olur kırmızı oda, kısmetse olur yarışmacıları

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.