Header Ads

relax tone

En heyecanlı partiler bu şehirde çünkü...

Bodrum’un en yeni, en iyi adresleri
Tarihin akışı içinde Halikarnassos, Petrium ve son olarak Bodrum adını alan bu küçük süngerci kasabası, Heredot ile Kaptan-ı Derya Turgut Reis’e de ev sahipliği yapmış. Kıraç tepelerini yeşil renkle buluşturan, mavi yolculukla onu dünyaya tanıtan yazarı kendi adıyla özdeşleştirmiş. Halikarnas Balıkçısı’nı Neyzen Tevfik ve Zeki Müren gibi başka sanatçılar takip etmiş yıllar içinde. Sonra büyüsünü tüm dünya keşfetmiş, zamanla gelişerek zenginleşmiş. Bugün bu değişim ve dönüşüm halen devam ediyor. İşte turizmin başkentinde bu yılki etkinlikler, trendler ve yenilikler…

Lüks plaj kulübü, Nikki Beach Resort&Spa

Burası Torba’nın yeni cazibe merkezi Nikki Beach’in dünyadaki 14. plajı ve 3. oteli. En tepedeki Sunset Lounge’ın manzarası harika. 76 süit ve villanın bulunduğu tesis, Caffé Nikki ve Soul Lobby’den oluşan yiyecek ve içecek ikram alanları, banket ve davet alanları, Nikki Beach, Nikki Spa by ESPA ve Tone Gym’den meydana geliyor. Girişimci Jack Pendrod tarafından 1998 yılında dünyaya takdim edilen Nikki Beach markası müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat unsurlarını tek bir bünyede toplayan ilk ve orijinal lüks plaj kulübü konsepti.
Kokteyl mönüsünde yok yok, Soprano’s
Bodrum Marina’da şık restoranlar ve canlı müzik kulüplerinin yanı sıra harika manzaralı bir bar var.
Marina Vista Hotel’in teras katındaki Soprano’s zengin bir kokteyl mönüsü sunuyor. Soprano’s’ta Callas ya da Vivaldi kokteyli ile beraber avokadolu karides veya falafel yiyebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.