Header Ads

relax tone

2016 Teog Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

25-26 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavlarının ilk oturumu bugün 25 kasım çarşamba günü yapıldı. Ortaokul 8.sınıf öğrencileri TEOG sınavlarının ilkinde Türkçe Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınav oldular. Yarın yani 26 kasım perşembe günü ise Fen, İnkılap Tarihi ve İngilizce (Yabancı Dil) derslerinden sınav olacaklar. Sınavdan çıkar çıkmaz öğrenciler soru ve cevap anahtarı ile sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar.  Peki 25-26 kasım TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

25-26 Kasım 2016 tarihinde yapılan TEOG sınavlarının soru ve cevap anahtarları 26 Kasım 2016 Perşembe günü saat 13:00 da açıklanacak. Teog sorularının çözümleri EBA sitesinden video olarak yayınlanacak.

TEOG 1.DÖNEM SINAV SONUÇLARI OCAK AYINDA...
25-26 Kasım 2016 tarihli TEOg sınavlarının sonuçları ise yaklaşık 1 ay sonra açıklanacak. Geçtiğimiz yıl TEOG 1.Dönem sınav sonuçları 20 Ocak tarihinde açıklanmıştı. Bu sene de Ocak ayının 2.haftasında açıklanması bekleniyor. Öğrenciler bu sınavların sonuçlarını e-okul sisteminden görebilecekler. Bu sınav sonuçları karnelerine de yansıyacak. Yani öğrenci Matematik dersinden gireceği 3 yazılı sınavdan birisi TEOG sınavı olacak.http://haberler4.blogspot.com 

TEOG Sınav Sonuçları Nereden Öğrenilir?
E-Okul sitesinden öğrenciler not bilgisi menüsünden notlarını görüntüleyecek. 1.Döne sınav notlarından

Matematik dersinin 2.sınavı TEOG
Türkçe dersinin 2.sınavı TEOG
Fen ve Teknoloji dersinin 2.sınavı TEOG
İngilizce dersinin 2.sınavı TEOG
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin 1.sınavı TEOG
İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin 1.sınavı TEOG

Yani çocuk e-okuldan ders notları listesinden teog sınav puanını öğrenebilecek.

teog sonuclari ne zaman açıklanır, 2016 teog sonucu ne zaman, 2016 teog 1.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.