Header Ads

relax tone

Cansel ve Melis Neden Kavga Ettiler

MELİS VE CANSEL KAVGASI NEDEN YAŞANDI? -KISMETSE OLUR EVİNDE GERGİN DAKİKALAR

Kısmetse olur'un 18 kasım çarşamba günü yayınlanan yeni bölümünde yine gerilimli dakikalar yaşandı. Daha öncesinde Melis ve Erdem arasında bir ilişki yaşanmıştı. Bu durumun olaylı bir şekilde sona ermesi üzerine Erdem Melisle arasında olup bitenlerin tamamen geri de kaldığını açıklamış ve sonrasında da Canselle bir yola girmeye karar vermişti.

Erdem'in Canselle olan ilşkisi Melisi çok kızdırmıştı ve Erdemin söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutmadığını söylemişti. Hatta dün Melisin Tayzasi gelmişti haberler4.blogspot.com Erdem'e madem Melis'i bu kadar çok seviyordun nasıl hemen başkasıyla birlikte oluyorsun dedi.

Erdem de kendisini ben Melise çok fazla şans verdim ama Melis bunu değerlendiremedi demişti. Erdem'in Melisi bırakmasının bir nedeni de Melisin teyzesinn fikriyle değil de kendi fikriyle Serhan'ı tanımak istemesiydi.

Melis ve Cansel Neden Kavga Ettiler

Bugün ise Canselin Erdemle görüşmesi sırasında Mehtap ve Melis Cansel'in fotoğrafını boyadılar. Bu durum Cansel'in bunu görmesiyle gelin adaylarının evinde gerginliğe neden olacak gibi görünüyor. Sonrasında Cansel geldi ve fotoğrafına yapılanları görünce çok sinirlendi ve fotoğrafı alıp kırdı sonrasında Melis ve Cansel arasında çok büyük gerginlik yaşandı.

cansel ve melis neden kavga etti, melis ve cansel neden kavga etti, melis ve cansel arasında neler yaşandı, melis ve cansel niye kavga etti, cansel melis kavgası,

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.