Header Ads

relax tone

Paris Saldırısını IŞİD Üstlendi, İşte Paris Saldırısı Görüntüleri

PARİS'TE KANLI SALDIRI 127 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen saldırıda 127 kişi hayatını kaybetti, saldırıyı Işid Terör Örgütü Üstlendi.. İşte Paris saldırısının detayları...

Paris'te aynı anda 7 ayrı bölgede meydana gelene silahlı ve bombalı saldırıda 127 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce yaralı var. Paris'te bir rock konseri ile restoran ve barları hedef alan eşzamanlı saldırıları Işid üstlendi.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris saldırılarının sorumlusunun terör örgütü IŞİD olduğunu açıkladı.

Fransa'nın başkenti Paris'te 7 ayrı noktada Işid tarafından düzenlendiği iddia edilen terör saldırıları sonrasında  en az 127 kişinin hayatını kaybettiğini ve 80'i ağır 200 yaralının olduğu açıklandı. Saldırı sonrasında Fransa Cumhurbaşkanı Hollande olağanüstü hal ilan etti.

İşte Paris saldırılarınıın görüntüleri...


Bataclan konser salonunda bulunan Europe 1 kanalı muhabiri Julien Pierce:
"Konser sürerken birkaç silahlı adam içeri girdi. İki ya da üç erkekti, maske takmamışlardı. İçeri girip Kalaşnikofa benzeyen silahlarla kalabalığa gelişigüzel ateş açtılar.

"10-15 dakika sürdü. Salonda panik yaşandı. Saldırganlar en az üç kez silahlarını yeniden doldurma fırsatı buldu. Çok gençtiler."


ışid paris saldırısı, 13 kasım paris saldırısı görüntüleri, 14 kasım paris saldırısı görüntüleri, fransa silahlı saldırı, paris saldırında kaç kişi öldü,

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.