Header Ads

relax tone

Herkes onun için Türkiye'ye geliyor

Neymar, Floyd Mayweather, Justin Bieber ve Didier Drogba'nın da aralarında bulunduğu onlarca dünya yıldızı ile yakın arkadaş ya da iş ortağı olan Ümit Akbulut, internet fenomenleri arasına girdi.

Türkiye, onun adını eski Galatasaraylı Felipe Melo ve Dünya Boks Şampiyonu Floyd Mayweather ile olan dostluğu sayesinde duydu. Oysa Melo ve Mayweather, onun tanıdığı, iş yaptığı ünlü isimlerden sadece biri... Adı Ümit Akbulut... Spor ve sanat dünyasında onlarca kişi ile ya arkadaş ya da iş ortağı. Peki kim bu Ümit Akbulut? İşte onun hikayesi...

Artvinli bir ailenin çocuğu olarak Almanya'da dünyaya geldi. 16 yaşında iken ABD'ye gidip 4 yıl orada yaşadı. Burada kısa bir süre hukuk okuyan Akbulut, daha sonra Türkiye'ye gelip bir organizasyon şirketi kurdu.


İlk olarak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Colin Kazım'ın menajerliğini yapan Ümit Akbulut, daha sonra Felipe Melo ve Didier Drogba'yı şirketine ortak yaptı.
Türkiye'de bugüne dek yüzlerce organizasyona imza attığını söyleyen Akbulut'un Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflar gerçekten çok ilginç...


 

 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.