Header Ads

relax tone

Örgü Topuz Saç Modelleri

ÖRGÜDEN YAPILMIŞ TOPUZ SAÇ MODELLERİ
2016 Örgü Saç Modelleri...
Örgü Topuz Modeli Nasıl Yapılır? 
Örgü topuz modelini yapmamız için gerekenler tarak, bir adet lastik toka ve birkaç adet tel toka hepsi bu kadar. Önce saçlarımızı güzelce tarayalım bu şekilde örgü için saç tutamlarını ayırmak daha kolay olacaktır. Saçımızı bir toka yardımıyla önde bir tutam saç bırakacak şekilde topluyoruz. Daha sonra önce tepeden bağladığımız saçtan bir tutam alıp ikiye ayırıp bir tutam da saçımızın önünde bıraktığımız saçtan bir tutam alıp örmeye başlıyoruz. Sonrada bir tutam önden bit tutam bağlı kısımdan alarak örmeye devam ediyoruz. Ön kısımda ayırdığımız saçlar bittiğinde sadece toplu olan kısımdan alarak saçların hepsi bitene kadar örmeye devam ediyoruz. en son ördüğümüz saçlar bitince ucunu örüp bir tel toka yardımıyla ilk örmeye başladığımız kısma tutturuyoruz ve topuzumuz hazır. Altta resimli anlatımından da takip edebilirsiniz. Örgü modelleri çok fazla ilgi gören ve birçok çeşit yapılabilecek bir saç modeli. Örgü hem sadeliğin hem de doğallığında bir göstergesi aynı zamanda.




Eğer saçınızın sımsıkı bir topuz olmasını istiyorsanız balerin topuzunda olduğu gibi sadece tepeden bağlayıp örmeye başlayabilirsiniz. Bu şekilde bir model istiyorsanız lütfen videoyu takip edin


Örgüden yapılmış saç modeli o kadar fazla ki istediğin kadar farklı model yapabilirsin. İster açık ister topuz modelleri olsun örgü saç modelleri çeşit bakımından çok fazla seçenek sunan bir saç modeli.

Saçınızı örüp ister bir davet için bir topuz ister günlük rahat kullanabileceğiniz bir model ister yine şık ama açık bir saç modeli yapabilirsiniz. Birde farklı şekillerde saç örmeyi biliyorsanız sizin için çok fazla model yapma imkanı doğuyor. Örgü  saç modelleri hem çok güzel hem kolay hemde herkesin yapabileceği bir saç modeli.haberler4.blogspot.com

Bizde sizlerle bugün Örgüden nasıl topuzlar yapılabilir. Ne kadar değişik ve çok model çıkabilir bunu paylaşmak istedik.

Aynı zamanda sitemizde sizlerle paylaştığımız saç modelleri ve örgü modelleri ile ilgili yazılardaki videoları izleyerek kendinizi bu konuda geliştirebilirsiniz.

Bende normal saç örgüsü dışında örgü yapmayı bilmiyordum. Fakat sizlerle paylaşmak istediğim bu saç örgüsü ve modelleri konusunda yaptığım araştırmalar sonucunda ve sizler için seçtiğim videoları izlerken ben yapmayı öğrendim. Sizlerin de izleyerek öğrenebileceğinize inanıyorum aynı zamana evde çocuğunuz, komşunuzun çocuğu olabilir veya bir arkadaşınız bunların hiçbiri yoksa bir oyuncak bebeğin saçlarını örerek pratik yaparak öğrenebilirsiniz.

Hadi bakalım bu konuda video izleyerek saç örmeyi öğrenen arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum.

İşte benim sizler için seçtiğim modeller;

ÖRGÜ TOPUZ SAÇ MODELLERİ












http://haberle4.blogspot.com

örgü saç modelleri, örgü modelleri, örgü topuz modelleri, kolay saç örgüsü modelleri, saç örgüsü modelleri, örgülü topuz modelleri, saç örgüsü, saç örgüsü yapma

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.