Header Ads

relax tone

Kardeşimin Can Güvenliğini Sağlayın, Fuat Avni ve Arkasındaki Ekibi Hakkında Her Şeyi Anlatayım


'Fuat Avni' denilerek gözaltına alınan Mustafa Koçyiğit'in ağabeyi "Davutoğlu neden susuyor?" diye sordu.

Fuat Avni denilerek gözaltına alınan Başbakanlık çalışanı Mustafa Koçyiğit'in ağabeyi Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Mustafa Koçyiğit'in ağabeyi çok önemli iddialarda bulundu.
O açıklamalar şöyle:

Mustafa'nın abisiyim. Bu gözaltı kararı kesinkes saçmalıktır. O, defaaten Fuat Avni'nin kimler olduğunu bildirmiştir. Kurban yaptınız siz!

Gözaltına alınacağını bilmesine rağmen görevini bırakmadı, kaçmadı. Zira kardeşim, FETÖ denen terör örgütünden çok çekti.siz kurban yaptınız

Amacınız Fuat Avni ekibini yakalamak değil, siz de çok iyi biliyorsunuz ki onu teşhir ettiklerinde ucunun 'kime' dokunacağını. kurban değiliz

Davutoğlu neden susuyor? Madem kardeşim, Fuat Avni'ye data sağlıyor, Davutoğlu neden susuyor. Kurban olmayacağız.

Kardeşimin can güvenliğini sağlayın, Fuat Avni ve arkasındaki ekibi hakkında her şeyi anlatayım.

Devletimize bir şart sunmuyorum. Alelade bir abi olarak kardeşimin hayatından endişe ediyorum. Şimdilik kısa çöp diyor ve susuyorum.

1. Fuat Avni hesabı 8 kişi tarafından yönetiliyor. İsim babası, Emre Uslu'dur.

2. Data kaynakları arasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne sızdırılmış kişiler, AK Parti'den mv'ler, hatta 2 bakan da mevcut.

Sonun elimden olacak. Bizi kurban edemeyeceksin Kısa Seyfi! Korkma sırası sana geldi. Korkma, titre. @fuatavni_f

Fuat Avni'den gözaltı iddiasına jet yanıt

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlarda sosyal medyada Fuat Avni hesabını kulanan kişinin gözaltına alındığı öne sürüldü.

Milliyet Gazetesi Ankara temsilcisi Tolga Şardan CNNTürk canlı yayınında "Dün gece Ankara'da Başbakanlık ek binada bir operasyon düzenlendi ve kamuoyunda Fuat Avni olarak bilinen kişiyle ilgili gözaltılar yapıldı. 9 kişi ve bu hesabın da başındaki kişi gözaltına alındı" diye konuştu.

Dokuz kişilik ekibin bilgisayarlar üzerinde çalışan mühendisler olduğunu söyleyen Şardan, soruşturma devam ettiği için Fuat Avni'nin gerçek kimliğini henüz açıklayamadığını da vurguladı.

Milliyet gazetesi yazarının verdiği bilgiye göre, Fuat Avni'nin kimlik bilgileri akşam saatlerinde kamuoyu ile paylaşılacak.

FUAT AVNİ TWEET ATTI

İddianın hemen ardından Fuat Avni'nin twitter hesabından mesajlar paylaşıldı.
Hesaptan, "Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım" tweeti atıldı.
Bir diğer tweette ise "Korku ve endişeye kapılmayın. Korkması ve titremesi gerekenler belli, onların günleri sayılı" denildi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.