Header Ads

relax tone

Kusursuz bir ağız ve diş sağlığı için her gün yapılması gereken 4 bakım önerisi

Kusursuz bir ağız ve diş sağlığı için her gün yapılması gereken 4 bakım önerisi
Ağız ve diş sağlığı konusu, büyük küçük herkesin üzerinde hassasiyetle durması gereken çok önemli bir konu. Bu konuda gerekli özenin gösterilmemesi ve günlük bakımların ihmal edilmesi durumunda bunun ileriki yıllarda hem önemli sağlık sorunları hem de yüklü tedavi masrafları olarak altından kalkması güç sonuçlar doğurması kaçınılmaz bir gerçek. Son yıllarda büyük ilerleme kaydeden teknolojik çalışmalar ve geliştirilen ürünler günlük ağız ve diş bakımı konusunda hayatımızı oldukça kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda ağız ve diş sağlığımızın en iyi şekilde korunması yönünde çok önemli katkılar sağlıyor. İşte her yaşta hayata içinizden geldiği gibi gülümseyebilmek ve diş sağlığınızı en iyi şekilde koruma altında tutabilmek için atmanız gereken 4 adım...


 Diş hekimlerinin tavsiye ettiği gibi fırçalayın
Kusursuz bir ağız ve diş sağlığının olmazsa olmazı dişlerin her gün diş hekimlerinin tavsiye ettiği şekilde düzenli olarak fırçalanmasıdır. Bu alanda geliştirilen teknolojik ürünler içerisinde şarj edilebilir diş fırçaları ön plana çıkmakta. Genellikle teknolojisi ve özellikleri açısından zengin olan şarj edilebilir diş fırçaları pek çok ağız sağlığı faydası sunar. Hatta bazıları diş fırçalama alışkanlıklarını iyileştirmeniz bile yardımcı olur. Manuel diş fırçalarına göre üstün plak temizliği sağlar. Fırça gövdesi içerisindeki zamanlayıcı da diş hekimlerinin tavsiye ettiği 2 dakikalık süre boyunca dişlerinizi fırçalamanıza yardımcı olur.

   
Özellikleri / Faydaları

Diş hekiminizin tavsiyesine uygun şekilde diş fırçalamanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış bu fırça, akıllı telefon uygulaması üzerinden Bluetooth teknolojisi yoluyla telefonunuzla bağlantı kurarak size gerçek zamanlı, kişiselleştirilmiş geribildirim sunar. Buna, tavsiye edilen 2 dakika süreyle diş fırçalamak, diş etlerinizi aşırı fırçalamadan korumak için üçlü basınç kontrolü ve hiçbir bölgeyi kaçırmamanız için hangi bölgeyi ne kadar süre fırçaladığınızı takip eden Pozisyon Algılama teknolojisi dahildir. LED ışıkları olan 360° SmartRing diş fırçalama deneyiminizi kişiselleştirmenize imkan verir.

(Ürünü hemen satın almak için burayı tıklayın)
'Hepsi bir arada' özelliği taşıyan diş macunu kullanın

Ağız ve diş sağlığının bir diğer önemli parçası diş macunlarıdır. Koruyucu bir macun ve doğru diş fırçalama, diş ve ağız temizliği sağlayarak sorunların önüne geçilmesine yardımcı olmaktadır. Bu noktada, 'Hepsi Bir Arada' adını verilen, ağzın genel sağlığını koruyan ve sürdürülmesine yardımcı olan yeni nesil diş macunu tavsiye edilmektedir. Bu diş macunu diş hekimleri tarafından da onaylanmaktadır çünkü kontroller sırasında olası tedavi gereksinimlerini önleyecek bir koruma sunar. Bu diş macununda, sağlıklı, güzel dişlere ulaşmaya yardımcı olmak üzere stanöz klorür, sodyum florür gibi güçlü bileşenler bir araya gelmiştir. Bu bileşenler, dişleri çürüklere, diş eti problemlerine ve diş minesi erozyonuna karşı korumaya yardımcı olur ve bakteri plağı ve ağız kokusuyla savaşır.

Özellikleri / Faydaları


* Bakteri plağı oluşumuyla savaşır - Daha sağlıklı dişetleri
* Diş Taşı Kontrolü Sağlar - Temiz, pürüzsüz dişler
* Çürükleri önlemeye yardımcı - Diş hekimine yapılan mutlu ziyaretler
* Diş eti problemleriile savaşır - Daha sağlıklı dişetleri
* Nefesi tazeler - Gün boyu temiz ve ferah bir his
* Hassasiyete karşı korur - Yeme ya da içme sırasında daha az hassasiyet
* Hassas diş beyazlatma - Daha beyaz, daha parlak bir gülümseme

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.