Header Ads

relax tone

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? (16 Mayıs)

Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

Survivor 16 Mayıs 2016.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kim?

Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümünde siz izleyiciler için yine ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölüm büyük heyecanla sizler için ekranlarda oluyor. Yeni bölüe bu akşam Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışıyorlar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek? İşte Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümden ince detaylar sizlerle...



Survivor 2016 70. bölümü ile bu akşam ekranlarda sizin için geliyor. TV8 de yayınlanan Survivor'da bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapıldı ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu yeni bölümde bu ödülü kaybeden takımdaki 1 kişi akşam ada konseyinde eleme adayı oluyor ve rakipleri ile elenmemek için yarışıyor. Ve Survivor 16 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazanacak? Survivor eleme adayları kim? İşte detaylar...

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölüm dokunulmazlık oyunu oynandı. Yeni bölüm bu akşam yarışmacılar Dokunulmazlık Oyunu için kıyasıya yarıştılar. Takımlarda sayı alan yarışmacılar aşağıdaki gibidir..

Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler Takımı kazandı
Ünlüler Takımı: 10 (Nagihan, Atakan, Nagihan, Nagihan, Atakan, Nagihan, Atakan, Atakan, Atakan, Nagihan)
Gönüllüler Takımı: 8 (İbrahim, İbrahim, Gizem M., İbrahim, Serkay, İbrahim, Gizem M. İbrahim)

 

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK GECESİ


Survivor 2016 yeni bölümde 16 mayıs 2016 gecesi Dokunulmazlık Oyunu yapılıyor. Dokunulmazlık için parkura gelen yarışmacılar tüm güçleriyle canla başla kazanmak için yarıştılar. Survivor da Cuma ve Cumartesi Ödül Oyunu yapılıyor. Pazar akşamları da Dokunulmazlık oyunu yapılıyor. Bu akşam ki bölümde ise Dokunulmazlık Oyunu yapılacak ve kaybeden takım ada konseyine gidecek. Bu konseyden sonra çıkan 2 isim daha Salı akşamı yapılacak eleme gecesinde adaya ve hayallerine veda edecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümdeki dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazanmıştı ve Ünlülerden Ezgi Avcı adaya veda etmişti.


DOKUNULMAZLIK STRATEJİSİ

Bu akşam yayıanlanacak yeni bölümde Dokunulmazlık Oyunu yapılıyor. Yeni bölümde eğer Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kayberderlerse 1 tane daha eleme adayı çıkaracak. Eğer Ünlüler Takımı kayberderse 2 yarışmacı da onlardan eleme adayı olacak. Yeni kurallar gereği Dokunulmazlık Oyunu artık bu haftadan itibaren 2 kez yapılacak.

NAGİHAN - DAMLA ARASINDA GERİLİM

Survivor 2016 16 Mayıs yeni bölüm bu akşam Dokunulmazlık oyunu var. Yeni bölümde parkurda yarışmacılar birbirilerinin elinde olan labutu düşürme için uğraşıyorlar. Fragmanda Nagihan ve Damla arasında oyun gerilimi yaşandığı göze çarpmakta. Nagihan Damla ya oyun sırasında eline vurması sonucu uyarı aldı. Nagihan "Az öncede kendisi bana vurdu. Ben böyle oyun oynayamam ki ona dokunma buna dokunma olmaz ki ama bu kadar da canım aaaa" dedi. Acun Ilıcalı bu söz üzerine "İstersen döv Nagihan!" diye tepkisini gösterdi. 

SURVİVOR 2016 15 MAYIS PAZAR AKŞAMI NELER YAŞANDI?

Survivor 2016 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Dokunulmazlık Oyununu 10-8 Ünlüler Takımı kazandı. Bireysel Dokunulmazlık Oyunu giden Gönüllülerde Dokunulmazlık kolyesi Gizem Memiç'in oldu. Ada Konseyi elemelerde ismi en çok yazılan eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem M. ise ikinci eleme adayı Serkay olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor 2016 Salı akşamı yayınlanan bölümde eleme heyecanı tekrar bi izleyicilere yaşatıldı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı elemeye gitti. Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi eleme adaylarından Survivor'a veda eden isim Ezgi Avcı oldu.
Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetmişti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu. Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek?





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.