Header Ads

relax tone

Derya Karadaş İle Haki Biçici Evlendi

Derya Karadaş İle Haki Biçici Evlendi

İlk olarak kendisini Yalan Dünya dizisi ile tanıdığımız Derya Karadaş, yine kendisi gibi oyuncu olan Haki Biçici ile dünya evine girdi. Uzun zamandır birlikte olan Haki-Derya çifti, önceki gün Kadıköy Evlendirme Dairesinde nikah masasına oturdular. Haberlero ailesi olarak mutluluklar diliyoruz...


Çok sade bir törenle nikah masasına oturan Karadaş ve Biçici çiftinin yakın arkadaşları da onları yalnız bırakmadı. Modacı Özgür Mansur'un tasarladığı güzel bir gelinlik ile gözleri büyüleyen Derya Karadaş, basın mensuplarına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Haki Biçici ise klasik ve bembeyaz bir smokin tercih ederek bütün davetlileri büyüledi. Yapılan nikah törenindeki fotoğrafları BKM oyuncusu Gülhan Tekin, keyifle çektiğini belirtti ve sosyal medya hesaplarında paylaştı.


Geçtiğimiz hafta kına gecesi tertip eden ünlü oyuncu Derya Karadaş, düğünün de aradan çıkması adına ertesi gününde nikahlarını kıydırdılar. Sadece dostlar arasında kıyılan yalın bir nikah ile dünya evine giren mutlu çift, birbirlerine ömür boyunca mutlu ve huzurlu olma sözleri vererek basın mensuplarının bütün sorularını yanıtladılar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.