Header Ads

relax tone

Kulak Arkası İşitme Cihazı Fiyatları

analog ve dijital olmak üzere de farklı kullanımlara sahiptir. Dijital ses yükseltme cihazları teknolojik gelişimlere ve kişiye özel kullanıma daha açık oldukları için daha avantajlı ürünlerdir.

Dijital ses yükseltme cihazları en çok kullanılan ses yükseltme cihazı türüdür ve ses sinyallerini elektrik sinyaline çevirerek, dijital işlemcide doğala en yakın sesi oluşturacak şekilde işleme tabi tutar. Sesin işlemcide işlenmesi sayesinde dijital ses yükseltme cihazları, kişinin duyma kaybına, türüne ve frekansına göre özelleştirebilme şansına sahiptir. Bu da dijital ses yükseltme cihazlarının en büyük avantajıdır. Daha kaliteli bir yaşama sahip olmak ve duyma kaybınızı en aza indirgemek için Acura AC – Hap30 ses yükseltme cihazını tercih edebilirsiniz. 6 kademeli olan cihaz 130 dB maksimum ses çıkış gücüne sahiptir.

Özel orijinal ACURA kutusunda size ulaştıracağımız ve maksimum ses kazancının 50 dB olduğu Acura AC – Hap30 ses yükseltme cihazının kulak arkası rengi de ten rengindedir. Yaşam kalitenizi arttırmak ve ses yükseltme cihazlarının yaşantınıza kattığı avantajlardan faydalanmak için Acura AC – Hap30 ses yükseltme cihazını mutlaka denemelisiniz. İki yıl üretici firma garantisine sahip Acura AC – Hap30 ses yükseltme cihazını en uygun fiyatla ve taksit imkânlarıyla, sitemizden hızlı kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.