Header Ads

relax tone

vusla kara sarımsak yorumlar

Kara Sarımsak Vusla Nedir?
Vusla Osmanlıca bir kelime olup kelime anlamı “Bir şeyi başka bir şeye ekleyen, bitiştiren şey.” demektir. Kara sarımsak ise beyaz sarımsağa göre bir çoğumuzun ismini duymadığı bir bitkidir. Saç çıkaran bitkilerin en başında gelmektedir. Şampuan ve serum olarak bir set halinde satılan “Vusla Kara Sarımsak Set” şampuan ve serum içeriğinde kara sarımsak özü bulunmaktadır. Yurt dışında farklı kozmetik firmalarının (black garlic) ile geliştirdiği bir çok şampuan ve serum bulunuyor. Ülkemizde vusla set olarak üretilmeye ise yeni başlandı.
http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html
http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html


Kara Sarımsak Vusla Fiyatları
Vusla Kara Sarımsak set fiyatları ortalama 80tl ile 100tl arasında satıldığı siteye göre değişmektedir. Satın aldığınız yere özellikle dikkat edin. Satın aldığınız ürünün ürün ismi ile faturalandırılmış olması gerekir. Örneğin 1 adet sipariş verdiniz ve faturanız elinize ulaştı. Fatura üzerinde ürün adının Kara Sarımsak Vusla olması gerekir. Çünkü bu isim aynı zamanda markanın adıdır. Farklı bir ürün isimi ile kesile faturaları kabul etmeyin.



kara sarımsakKara Sarımsak Vusla Yan Etkileri
Ürün geçmişte ve günümüzde aktarlar tarafından saç bakımı için aktif olarak kullanılmış olmasına rağmen, endüstriyel olarak üretilmediğinden henüz çok fazla bir şikayet ve yan etkisi kullanıcılar tarafından rapor edilmemiş diyebiliriz.  Bitkisel özlü olmasına karşın yan etkisinin olmayacağı anlamına gelmez, özellikle sarımsak alerjisi olan kişilerin kullanmaması gerekmektedir. Sarımsak alerjinizin olup olmadığını bilmiyorsanız, öncelikle ürünü local olarak belli küçük bir bölgeye uygulayın. Bir süre bekleyin uyguladığınız bölgede kızarma, kaşınma gibi etkileri görmezseniz kullanıma kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yanma hissi kaşınma ve kızarıklık olması durumunda ürünü kullanmadan önce doktora başvurmanız yararınıza olacaktır.



Vusla Kara Sarımsak Seti Kutu İçeriği
Kara sarımsak vusla seti satın aldığınızda, Kutu içerisinden 1 tane şampuan (400ml) ve 1 tane serum çıkacaktır. 1 Set 10 günlük kullanıma denk geelmektedir.



Kara Sarımsak Vusla Nasıl Kullanılır?

Öncelikle set içerisinde bulunan kara sarımsak vusla şampuanı ile 1 tercihe göre 2 defa ılık su ile saçlar yıkanır. Saçlar nemli ike set içerisinden çıkan serum saç diplerine masaj yaparak yedirilir. Bu işlemi saçınıza göre günde 1 yada 2 defa yapabilirsiniz.
http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html


Vusla Kara Sarımsak Nereden Satın Alınabilir?

Vusla kara sarımsak set satan bir çok internet sitesi mevcut, bunlar arasında en güvenilir olanları inceledikten sonra  bu sayfadan sizlele paylaşacağız.


Kara Sarımsak Vusla Yorum ve Şikayetleri
Kara sarımsak vusla yorum ve şikayetlerine sayfa altından ulaşabilirsiniz. Kara sarımsak vusla kullandıysanız deneyimlerinizi lütfen bizimle paylaşın. Bu ürünü almak isteyenlerle görüş ve önerilerinizi paylaşın. Lütfen sadece bu ürünü kullandıysanız yorum yapınız. “Kara Sarımsak Vusla kullanıcı yorumları”

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.