Header Ads

relax tone

saç çıkarıcı vusla kara sarımsak şampuanı

Vusla Kara Sarımsak Seti Nedir ?

Vusla hair set doğal içerikli şampuan ve serumdan oluşmaktadır. Şampuan ve serum olarak satışına başlanan kara sarımsak özü ile oluşturulmuş tamamen natural bir üründür. Doğal olmasının vermiş olduğu ekstra avantaj ile hem baylar hem de bayanların rahatlıkla satın alabilir ve kullanabilirsiniz. %100 orijinal ürün güvencesi ile birlikte black garlic hair set kullanıcılara indirimli kampanyaları ile ikili set olara  sunulmaktadır. 1 Adet vusla kara sarımsak seti sadece 79 TL ile başlangıç fiyatı ile hemen şimdi güvenili sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Vusla şampuan ile saçlar yıkanır daha sonra vusla serum bölgeye masaj yapılarak uygulanmaktadır. Yeni formülü ile kara sarımsak özlü vusla şampuan ve serum kullanıcılar tarafından merak edilen ve denenmek istenen bir ürün olup gün geçtikçe kullanıcı kitlesi tamamen bitkisel olmasından dolayı yükselme göstermektedir.

http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html

Bay ve bayanların kullanımına uygun olarak formülize edilen vusla seti siz müşterilerimize özel kampanyalı tanıtım fiyatı ile denemeye ne dersiniz. En kolay ödeme sistemi olan Kapıda Nakit ve Kapıda Kredi Kartı ile Ödeme, Western Union ile Ödeme, Havale / EFT ile Ödeme seçeneklerimiz dilediğinizi tercih ederek siparişinizi oluşturabilirsiniz.
Vusla Kara Sarımsak Saç Seti İçeriği: 400 ml şampuan ve 1 adet saç serumu

Vusla Kara Sarımsak Şampuanı ve Serumu Nasıl Kullanılır: standart bir kullanıma uygun olması ile birlikte kolaylıkla kullanabilirsiniz. Temiz ve arındırılmış saçlara uygulanmalıdır. Saçlar şampuan ile tercihen iki defa ılık su ile yıkadıkta sonra yeteri kadar serum bölgeye bir kaç dakika masaj halinde cilt yapısının emili sağlanarak uygulanması tavsiye edilir. Günde en az iki defa bu tavsiye edilen uygulama şekli ile kullanımı önerilir. Kutu üzerinde ki talimatlara uygun olarak kullanımını sağlayınız. Kutuda ki talimatları okumadan kullanmayınız.
http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html

http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.