Header Ads

relax tone

KENDİLERİNDEN GENÇ ERKEKLARA AŞIK OLAN ÜNLÜ KADINLAR

Artık herkes için sıradan bir durum orta yaşı geride bırakmış bir erkeğin yarı yaşındaki bir genç kadınla evlenmesi ya da birliktelik yaşaması. Hele erkek ünlü biriyse bu konunun üzerinde fazla durulmaz bile. Ama bir süredir ünlüler dünyasında bu kuralı tersine çeviren kadınlar da var. Kendilerinden yaşça çok genç erkeklere aşık olan ya da onlarla evlenen ünlü kadınlar...

İşte o ünlüler.




Cameron Diaz, 40'lı yaşlarının ilk yarısında Benji Madden ile evlendi. Çiftin arasında yedi yaş var. Diaz, 43 eşi 37 yaşında.



Kylie Minogue bir süredir kendisinden yaşça çok genç erkeklere aşık oluyor. Bir süredir birlikte olduğu Joshua Sasse de ünlü şarkıcıdan 20 yaş daha genç. Minogue 48, Sasse 28 yaşında.
Yılın en çok konuşulan aşıklarından Cheryl Cole 33, sevgilisi Liam Payne ise 22 yaşında. Onların aşkının ilginç bir öyküsü var.

Payne, daha 17 yaşındayken 2010 yılında katıldığı yetenek yarışmasında jüride yer alan Cole'a daha görür görmez aşık oldu. Güzel yıldız o sıralar futbolcu Ashley Cole'dan boşanma dönemindeydi. Bu yarışmacının aşkını pek ciddiye almadı. Ancak kader onları 6 yıl sonra bu kez sevgili olarak bir araya getirdi.

Yönetmen Sam Taylor Johnson 49 kocası Aaron Johnson 36 yaşında.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.