Header Ads

relax tone

Vusla Saç Bakım Seti - Kara Sarımsak Şampuan ve Serum‎

Vusla Black Garlic Hair Care Set
Vusla saç bakım seti, içerisinde serum ve şampuan olarak 2 ayrı ürün bulunduran bir saç bakım kompleksidir. Kutu içeriğinde 400 ml Vusla şampuan ve 50 ml Vusla serum yer almaktadır. Ayrıca ürün kutusunda uygulama sonrası kullanmanız için 1 adet bone yer almaktadır.

VUSLA ŞAMPUAN İÇERİĞİ
Vusla şampuan içeriğinde şu maddeler bulunmaktadır; Deiyonize water, cocoamidoproxpyl, betaine, cocamide dea, polyquternium7, tetrasodium EDTA, citricacid, benzly alcohol, methylchloroisothiazonline, sodium chloride, glycerine, allium satvium bulb extract, sodium laureth sulfate, phenoxyethanol, benzoic acid, dehtdroacetic acid.
http://www.tikucuz.com/vusla-karasarimsak-sampuani.html


Vusla Sarımsak Özlü Seti Kullanmaya Başlayın. Farkı Hissedin.

Vusla Sarımsak Seti Nerede Kullanılır?
Kara sarımsak özlü Vusla şampuanı, saç bakım ürünü olarak kullanabilirsiniz.

Vusla Şampuan Nasıl Kullanılır?
Vusla şampuan, saçlarınızı yıkarken kullanabileceğiz sarımsak ekstraktı içeren bir şampuandır. Her duş alışınızda saçınızı Vusla şampuanınız ile yıkayabilirsiniz. Bir miktar şampuanı ıslak saç ve saç derinize 2-3 dakika boyunca masaj yaparak uygulayınız. Daha sonra bol su ile saçlarınızı durulayınız.

Vusla şampuan pH değeri ile saç derisine uygundur. Direkt güneş ışığından uzat tutunuz. Çocukların ulaşamacağı yerde mıuhafaza ediniz. Kullanım esnasında göz temasından kaçınınız. Sadece dış kullanım

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.