Header Ads

relax tone

Acı Cehre Nasıl Kullanılır?

Acı Cehrenin İçinde Neler Var?
Acı cehrenin içinde 75 farklı bitki tohumu bulunmaktadır ve bunların karışımından oluşmaktadır.
http://www.tikucuz.com/aci-cehre-meyvesi.html

http://www.tikucuz.com/aci-cehre-meyvesi.html


Acı Cehre Nasıl Kullanılır?

Bu bitki tohumu karışımı öğünlerden sonra ılık su ile birlikte tüketilir. Böylece tokluk hissi uyandırarak, gereğinden fazla yemek yenmesine engel olur. Acı cehre zayıflama bitkisi besinlerin içindeki yağların mide tarafından emilmesinin önüne geçer veya yağ emilimini iyice düşürerek zayıflama etkisi gösterir. Ayrıca kötü kolesterolün ve trigliseridleri bedenimizden atmaya yardımcı olur.

Acı cehrenin bağırsaktaki etkisi ise ince bağırsaklara gelen besinlerin emilimini düşürmesi, vücut için gerekli olan minerallerin ve vitaminlerin dışındaki kilo yapıcı maddelerin emilmesine mani olmasıdır.

Acı Cehre ne Kadar Zayıflatır, Kaç Kilo Verdirir?


Acı cehre bütünüyle bitki tohumlarından oluşan bir karışım olmakla birlikte, bilinen en hızlı ve en etkili zayıflama maddesidir. Bu karışımın bilinen bir yan etkisi mevcut değildir. Kullanmaya başladıktan 3 saat sonra etkisini göstermeye başlar ve 1 günde 3-4 kilo zayıflama sağlayabilir.

Elbette zayıflama miktarı kullanan kişinin metabolizmasına ve başlangıç ağırlığına göre değişkenlik gösterir.Acı cehre hızlı kilo aldırdığı ve içinde kimyasal maddeler bulunmadığından verilen kiloları, ürünün kullanılması bırakıldığında, geri aldırmadığı için en çok tercih edilen doğal zayıflama ürünüdür.

Acı çehre tohumu ile kilo vermeye çalışan misafirlerimiz alt kısımdaki yorum bölümünden gelişmeleri paylaşabilirler. Eğer varsa yan etkileri ve zararları hususunda görüşlerinizi dile getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.