Header Ads

relax tone

Acı Cehre Tohumu Nedir? Nasıl Kullanılır? Zararları Nelerdir?

Zayıflatıcı özelliği nedeniyle mucizevi karışım olarak nitelendirilen acı cehre nedir bu yazımızda sizleri bilgilendireceğiz. Özellikle Ahmet Maranki’nin acı çehre tohumunun kilo vermede faydaları olduğu şeklinde yorumlarından sonra bu bitkiye olan ilgi artmış durumda. Acı çehre otu nasıl kullanılır, zayıflatır mı, zararları var mıdır sorularının cevaplarını aktarmaya çalışacağız.
http://www.tikucuz.com/aci-cehre-meyvesi.html

http://www.tikucuz.com/aci-cehre-meyvesi.html

Acı Cehre Nedir?


Acı cehre, kullanan kişiyi oldukça kısa sürede ve hızlı bir biçimde zayıflatan bir bitki tohumu karışımdır. Bu bitki tohumu karışımını kullanarak 1 ayda yaklaşık 8-10 kilo vermek mümkündür.Acı cehre Acı cehre, alternatif tıp dünyasının ünlüleri tarafından sıklıkla tavsiye edilen bir bitki tohumu karışımıdır. Ayrıca sadece hızlı Zayıflama için değil, Kabızlık için de faydalıdır.

Acı Cehrenin Faydaları Nelerdir?
Bu mucizevi tohum karışımı bağırsakların çalışmasını düzenler, temizler, hücreleri yeniler ve cildi sıkılaştırır, kolesterolü dengeler, idrar söktürür (Prostat ve böbrek hastalıklarına faydalıdır), Gaz oluşumunu azaltır ve buna bağlı olarak şişkinlik şikayeti olanlar için yararlıdır. Cildi sıkılaştırdığı için de zayıflama esnasındaki deri sarkmalarını engeller.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.