Header Ads

relax tone

İNSTANTLY AGELESS TÜRKİYE

kimi kadınlar maalesef diğerlerine göre göz çevresi derisi konusunda şanssız oluyor. bikere karadenizliyseniz o göz çevresi zar gibi incecik bi deri ile kaplı ve o kırışıcak artık kaçış yok! hatta kimileri çocukken bile kırışık doğuyor böyle de şanssız kadınlar da var maalesef.
göz çevresi kremleri, eğer göz altı morluklarınız yoksa ince çizgileri yokedenler ya da hadi gerçekçi olalım azaltanlar (25 yaş öncesi) ve direk lift denilen ve sıkıştırıcı kaldırıcı etkisi olanlar (30 sonrası) olarak ikiye ayrılıyor. hatta bir de bunların gündüz sürülmeyenleri sadece gece için olanları var ki gerçekten eaaah eşşeğin ziki o zaman dedirtebiliyor.

http://www.tikucuz.com/instantly-ageless-goz-alti-kirisiklik-kremi.html
http://www.tikucuz.com/instantly-ageless-goz-alti-kirisiklik-kremi.html

demem odur ki eğer göz çevreniz inceyse mutlaka güneş gözlüğü takın, mimiklerinizi kontrol edin botoxlu gibi gülün (yok artık!) gündüzleri body shop ın c vitaminli çok hafif bi ürünü gece içinse avene ysheal serisini öneriyorum. öyle salatalık filan dilimlemeyin yapmayın etmeyin. bir de bu kremlerin su ve yağ bazlı olanlarına dikkat edin. yağ bazlı olanlar göz çevresinde yağ bezeleri oluşturuyor genelde.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.