Header Ads

relax tone

Instagram’ın zengin çocuğuna ‘milyarder kızı değilsin!’ suçlaması

Yaşadığı şatafatlı yaşam tarzı ile Instagram’ın zengin çocuğu olarak ünlenen 23 yaşındaki Julia Stakhiva hakkında, aslında ‘milyarder kızı’ olmadığı ve herkesi kendisiyle ilgili kandırdığı iddiaları ortaya atıldı.

İngiliz televizyonundaki This Morning programına katılan Stakhiva, kendisiyle ilgili ortaya atılan bu suçlamaları reddetti. Çalışmak için ‘fazla güzel’ olduğunu söyleyen genç kadın, babasının bir yemek şirketi olduğunu ve durumlarının gayet iyi olduğunu iddia etti.

Kıyafetlerinin değerinin 2 milyon pound (yaklaşık 7 milyon 700 bin TL) olduğunu söyleyen Stakhiva, İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşıyor.

Sadece saçlarını kestirmek için bile Rusya’ya gidip geri döndüğünü iddia eden Ukraynalı kadın, katıldığı televizyon programında; herkesin zengin olabileceğini fakat güzelliğin doğuştan geldiğini, ailesinin ondan her zaman güzel, şık ve akıllı olmasını beklediğini söyledi.

 Zenginliğini ilginç şekillerde kanıtlayan genç kadın, gece gezmelerinde sarhoş olmak istemiyor ve bunu engellemesi için bir asistan işe alıyor.

 

 

 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.